CARTEA ROSIE A VANZARILOR PDF

Jeffrey Gitomer – Biblia Vanzarilor Jeffrey Gitomer – Biblia Vanzarilor. July 13, | Author: Bogdan Stanciu | Category: N/A. Jeffrey Gitomer – Biblia Vanzarilor. Uploaded by. Lemno Stil. Loading Preview. Sorry, preview is currently unavailable. You can download the paper by clicking. Cartea rosie a solutiilor in vanzari. Vol 1+Vol %. Jeffrey Gitomer ยท Cartea rosie a vanzarilor. Cartea rosie a solutiilor in vanzari. Vol 1+Vol 2. RRP: 48,19 leu.

Author: Kigarn Maudal
Country: Liechtenstein
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 24 February 2011
Pages: 230
PDF File Size: 11.67 Mb
ePub File Size: 7.36 Mb
ISBN: 239-5-32519-197-3
Downloads: 45504
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Grokus

Sep 10 Oct 30 Ramnicu Valcea Valcea Member No.: Din pacate esti singurul vinovat si nu vabzarilor pune problema inselaciunii, deoarece trebuia sa cunosti prevederile codului civil si chiar daca nu le cunosteai ramane la bunul simt al fiecaruia sa inteleaga ca vanzarea – cumpararea are loc cu proprietarul sau cu cineva care are o imputernicire speciala sau generala de la acesta.

Te duci la taica-sau si-i explici situatia si te rogi ca sa fi fost de acord sa vanda masina si sa-ti recuperezi actele, nu inainte de-a reface contractul de vanzare cumparare cu el si a doua varianta este sa ceri in instanta, vqnzarilor vanzarii si restituirea sumei de bani in caz ca ai trecut si suma pe vreun act.

  INVINCIBLE GAMES OF SHUSAKU PDF

Impreuna cu fostul proprietar: Ideea este ca nu imi mai raspunde la tel si nu am primit cartea masini Ceea ce ai patit se cheama inselaciune.

Atentie ! TEAPA de SAMSAR

Din pacate contractul de vanzare -cumparare incheiat intre tine si fiul proprietarului este nul. Notarul are prostul obicei sa ceara documentele masinii precum si buletinele de identitate.

Da-i o nota generala masinii tale! Membru destul de avansat Group: Halba are dreptate, nu-ti trebuie notar Am cumparat si eu un matiz HalbaSus View Member Profile.

vqnzarilor

Arta Vanzarii Zig Ziglar Pdf Free 28 | erchire

Cunosc un politist care a cumparat o masina furata intr-o benzinarie de la niste “oameni de afaceri” IMG: This post has been edited by HalbaSus: Pentru valabilitatea contractului ar trebui sa fi fost incheiat cu proprietarul masinii, din cate am inteles nu e cazul. Contractul de vanzare cumparare: Aug 14 Apr 16 rlsie, Daca tatal nu va fi de acord cu vanzarea autovehiculului vei ramane fara el.

Forum Home Search Help Masini.

Daca ai doar o tidula de mana Din pacate trebuia sa nu te arunci asa usor. Sa nu declare taica-sau masina furata si dupa aia sa n-ai alte probleme! Forma autentica respectiv contractul facut la notar nu este necesara si nici nu se practica in cazul vanzarii-cumpararii de masini.

  EDOARDO SANGUINETI LABORINTUS PDF

Jeffrey Gitomer – Biblia Vanzarilor.pdf

This topic is about Atentie! Nu mege la politie ca n-au treaba cu cauzele civile. Teoretic o fituica de mana ar fi suficienta cu cateva mentiuni: To read more just scroll down. Search this forum only?

[PDF] Jeffrey Gitomer – Biblia – Free Download PDF

Nu prea ma pricep dar daca ai un act de vanzare-cumparare valid atunci vanzarilod poti duce la politie sa faci reclamatie. Daca nu poti da de proprietarul adevarat care sa si confirme vanzarea prin incheierea unui contract tip si predarea cartii de identitate atunci singura cale este sa te adresezi politiei.

Costa del Sol Member No.: Scrie-ti opinia despre masina ta si despre masinile pe care le cunosti. Welcome Guest Log In Register.

Apr 24 Roata se va intoarc si va pierde si el pe alte parti mai mult decat ai pierdut tu. Masina este confiscata prin curtea politiei daca nu ma insel.